Servicii amenajări interioare - Top Rigips - din Craiova
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Servicii

zugrăveli interioare

 Zugraveli interioare

Alegerea culorii potrivite

Pentru că locuința este cartea noastră de vizită, vrem ca aceasta să vă definească cât mai bine stilul. Nonconformistă sau modernă? Culori să se potrivească într-un stil minimalist sau, din contră, doriți ceva fantezist  in zugravirea unui spațiu?

Pentru zugravirea unui spațiu vă punem la dispoziție o gamă variată de culori pentru combinații pe toate gusturile.

De ce să alegeți firma Top Rigips pentru zugravirea spațiului interior?

Pentru că zugravirea unui spațiu interior este o artă, alegeți echipa noastră  de experți cu o experiență vastă in domeniu.  Noi deținem rețeta pentru a avea pereții uniformi și plăcuți, din punct de vedere vizual.

Acordăm o importanță deosebită fiecărui detaliu.

Se folosesc cele mai bune materiale care, pe lângă oferirea unui aspect grozav, oferă durabilitate si o întreținere la-ndemâna oricui.

De ce să încercați sa faceți experimente în propria locuința care pot duce la pierderi de timp si de bani? Cel mai bine, alegeți sa apelați la o echipă profesionistă. Aveți garanția unui finisaj estetic și eficient.

tencuieli interioare

 Tencuieli interioare

Aplicarea gletului

Finisarea pereților a constituit mereu o provocare, fie că vorbim de materialele folosite sau de tehnica de aplicare. Este o operațiune de finețe, iar pentru rezultate spectaculoase este nevoie să respectăm mai multe reguli.

Este o lucrare pretențioasă și extrem de importantă pentru aspectul final al oricărei locuințe.

De ce să alegeți firma Top Rigips pentru gletuirea pereților?

Știați că si pereții trebuie pregătiți pentru aplicarea gletului? Dar ca trebuie sa existe o anumită umiditate și temperatură în încăpere pentru a putea fi aplicat?

Nu știai? Nicio problemă! Echipa noastră stie răspunsul la toate aceste întrebări. Alege un profesionist pentru aplicarea gletului în locuința dumneavoastră.  Noi respectăm cu strictețe fiecare etapă din cadrul procedurilor, astfel încăt să obținem cel mai bun rezultat.

Nu riscați! Pe lângă faptul că puteți obține un aspect inestetic, gletul se poate chiar desprinde de pe tavan, dacă nu este aplicat cum trebuie.

Montaj si finisaje Rigips

Montaj si finisaje rigips

Montaje rigips

Dacă vi se pare că aveți o locuință monotonă și doriți o schimbare majoră, puteți opta acum pentru o variantă mai economica, alegând montajele si finisajele din rigips.

Montajele din rigips vă pot ajuta la personalizarea întregii locuințe.  Ideile sunt ieftine si pot ajunge să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

De ce să alegeți firma Top Rigips pentru construcțiile din rigips?

Echipa noastră se ocupă în mod profesionist de montaj rigips. Am ales acest material pentru proprietățile lui excelente. Avantajele oferite sunt multiple: este ușor, bun izolator și reprezintă o soluție de amenajare accesibilă. Rigipsul poate transforma o cameră banală, într-una cu adevărat wow.

Echipa noastră este flexibilă și pregătită să se plieze pe orice idee de amenajare.

Ne plac provocările!

Construim pereți, scafe, arcade.  Toate acestea la cele mai mici preturi, în timp record și de o calitate ireprosabilă.

Pentru mai multe informații