Folosirea rigipsului în amenajările interioare - Top Rigips
592
post-template-default,single,single-post,postid-592,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Folosirea rigipsului în amenajările interioare

Folosirea rigipsului în amenajările interioare

Folosirea rigipsului în amenajările interioare este  din ce în mai întâlnită în casele noastre. De ce să alegem amenajările interioare cu rigips?

Este simplu! Amenajările cu rigips aduc locuinței un plus de design, din el putându-se construi o sumedenie de decoruri interesante.

În plus, acesta aduce o economie importantă în bugetul familiei.

Deci, dacă ne dorim o casă care să ne reflecte spiritul artistic și să fie și ieftină, putem apela cu încredere la rigips.

Folosit cu măiestrie și îndemânare de o echipă de profesioniști, pot rezulta adevărate minunății.

 

Folosirea rigipsului în amenajările interioare – cum ne abatem de la formele clasice ale tavenelor

Un dormitor poate deveni foarte elegant și interesant, fără a fi nevoie de achiziționarea unui mobilier scump.

Pentru cine s-a săturat de banalele tavane cu un simplu bec în mijloc, acum  există o soluție ieftină și la îndemână pentru o schimbare: scafele din rigips. Acestea se poziționează pe tavan și pot îmbogăți aspectul vizual al încăperii.

Sunt folosite cu precădere pentru delimitarea unor anumite părți din decor, pentru accentuarea acestora sau pentru acoperirea denivelărilor inestetice.

 

Jocuri de lumini, culori și forme

Scafele pot crea jocuri de lumini, culori și forme.

Dacă pereții dormitorului sunt într-o nuantă neutră, iar încăperea nu are suficientă lumină naturală, putem schimba această imagine demodată. Putem alege sa facem forme pe tavan- rotunde, dreptunghiulare sau orice alt joc de linii și curbe.

Putem colora aceste scafe într-o nuantă puternic contrastantă cu ceilalți pereți. Putem alege culoarea avocado, bleu marin sau galben sau putem face combinații cu două culori.  Să nu uităm însă, că nu este recomandată folosirea a mai mult de trei culori într-o încăpere. Deci nu ar trebui  exagerăm. Dacă doriți să citiți mai multe despre ce culori puteți folosi în dormitor, găsiți mai mult informații în: Cum alegem culorile potrivite pentru amenajările interioare? 

Jocul acesta de culori poate fi îmbunătățit prin utilizarea corpurilor de iluminat, care sunt diverse:

  • iluminarea cu spoturi led,
  • iluminarea cu panouri LED montate central pe tavan
  • sau iluminarea cu benzi led

Cele mai utilizate benzi LED pentru scafe sunt:

  • – benzi LED de putere medie
  • – benzi LED de putere mare

Atunci când alegem să mascăm lumina cu ajutorul scafelor decorative, rezultatele sunt spectaculoase. Obținem o lumină ambientală distribuită uniform, foarte odihnitoare și plăcută vizual. Deci, putem crea un iluminat feeric, nu foarte scump, dar  wow!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.